Events - 14 september 2017

Kennissessie SAP Fiori en SCM

Xtensional loopt graag voorop met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van SAP. Als kenniscentrum denken wij continu na over het toepassen van verbeteringen maar ook over hoe jouw functie als SAP Consultant verandert in de toekomst.

 

In deze interactieve sessie delen wij onze blik naar de toekomst en zoomen we verder in op SAP Fiori: de nieuwe gebruikersinterface voor SAP. We focussen ons met name op de business mogelijkheden van de Fiori Apps en hoe je deze kunt activeren.

  

Tevens zal Dave zijn ervaring delen op het gebied van SAP SCM (Supply Chain Management). Misschien wel meer dan bij andere SAP-modules is samenwerking tussen de klant en de consultant bij de logistieke modules van groot belang. Het is de plek waarin de fysieke- en administratieve goederenstromen elkaar ontmoeten en naadloos moeten aansluiten. Naast de bestaande functionaliteit kunnen ook nieuwe technologieën zoals SAP-EWM (Extended Warehouse Management), geautomatiseerde processen door integratie met een MFS (Material Flow System) alsmede koppelingen met hardware voor toepassing van scanning- en voicepicking functionaliteit, worden gebruikt om de oplossing te realiseren.

  

De kennissessie sluiten we af met een hapje en drankje in de Skybar van Conclusion.

 

Joseph Otto
Benieuwd? Meld je nu snel aan! Bel Joseph Otto 06-10784626

Programma

Donderdag 14 september 2017 van 17:00 tot 20:00 uur

16:30 uur: inloop

17:00 uur: start kennissessie SAP Fiori en SCM

18:00 uur: borrel in de skybar

 

Locatie: Conclusion | Herculesplein 80 te Utrecht