24-07-2018 / nieuws /
Giarte Trust Score: gedeelde eerste plaats!

Happy!

Voor het derde jaar op rij heeft Conclusion deelgenomen aan het Giarte Outsourcing Performance Onderzoek met als resultaat een (gedeelde) eerste plaats als het gaat om vertrouwen!

 

Daarnaast scoort Conclusion erg hoog als het gaat om "easiness" ofwel; "gemakkelijk samenwerken" (8,2) en klanttevredenheid op het gebied van Application Management (8,1) en End User Management (7,9).

"Conclusion stelt de klantbehoefte centraal en niet het contract", zo concludeert Giarte.

Giarte Outsourcing Performance

Met het Outsourcing Performance Bechmark, onderzoekt Giarte jaarlijks onafhankelijk de tevredenheid van IT-outsourcing dienstverleners. Centraal staat daarbij de vraag in welke mate klanten hun IT-partners aanbevelen, een goede relatie ervaren en elkaar wederzijds kunnen vertrouwen. Klanttevredenheid wordt gemeten op drie verschillende domeinen namelijk: Application Management (AM), Infrastructure Management (IM) en End User Management (EUM).

 

Trots

Wij zijn enorm trots op dit resultaat. Wij zetten ons iedere dag, 24/7, in om de SAP systemen en processen te optimaliseren met als resultaat een tevreden klant. Dit noemen wij ook wel "beheer met een gezicht". Een dikke 8 als waardering is dan ook een enorm compliment!

Jan Riksen
Benieuwd naar het hele onderzoek? Wij overhandigen u graag een exemplaar. Bel Jan Riksen 06-29561352