05-06-2018 / nieuws /
Teambuilding en fun in Valkenburg

Weekend weg

Afgelopen weekend zijn we met 50 collega's afgereisd naar Limburg, vlakbij onze vestiging in Heerlen. Het was namelijk tijd voor het jaarlijkse weekend weg en dit keer was Valkenburg onze bestemming.

 

Uiteraard begon de dag met koffie en Limburgse vlaai. Voor de durfhalzen stond er een actieve klimtocht door de mergelgrotten op de planning. De andere helft van de groep heeft de stad op een originele manier leren kennen. "De vloer is lava" wekte vele leuke plaatjes op.

 

Na een heerlijke lunch, werd de groep weer opgesplitst. Het middagprogramma bestond uit een stadsprogramma en wederom een actief programma met levend tafelvoetbal, lasergamen in de grotten én tokkelen van de 35-meter hoge Wilhelminatoren!

 

Overwinning, trots en teamspirit moet gevierd worden met een koud biertje. Als verrassing stond de band Wenne (bandwenne.nl) van collega Sjoerd te spelen op het dakterras. Één woord: geweldig!

 

Na het spetterende optreden was er ruimte om op te frissen om vervolgens te genieten van een gezellige barbecue, quiz en natuurlijk; feestavond!