Are you ready for S/4HANA?

De wereld om u heen verandert, sneller dan u denkt. Dat is u ongetwijfeld niet ontgaan. Het onderscheidend vermogen van uw business is belangrijker dan ooit.  Hoe belangrijk is uw ERP pakket hiervoor? Helpt SAP met de komst van S/4HANA daarbij of juist niet?

 

Hoe blijft u in business? Alleen data is niet voldoende. Uw business moet ‘live’ zijn. Het is belangrijk om data gedreven beslissingen direct te kunnen nemen en prestaties live te monitoren.

 

Bedreiging of kans?

Xtensional weet als geen ander dat de wereld verandert en onze klanten mee moeten bewegen om voorop te blijven lopen. Verandering en daarmee S/4HANA kunt u zien als bedreiging. Wij helpen u op basis van onze ervaring en kennis om de mogelijkheden optimaal te benutten.

 

Meten is weten!

Onze S/4HANA Business Scan is ontwikkeld om op een snelle en verfrissende manier duidelijkheid te krijgen over of en hoe een transformatie naar S/4HANA uw business vooruit kan helpen.

 

De S/4HANA Business Scan bestaat uit:

  • Disruptie workshop

  • Business process scan

  • S/4HANA capability scan

  • Kort en bondig advies

 

Disruptie workshop:

In 2 uur tijd nemen wij de belangrijkste stakeholders mee op een reis richting de toekomst.

 

Business process scan:

Aan de hand van workshops, enquêtes, deskresearch en interviews worden uw processen in kaart gebracht.

 

S/4HANA capability scan:

De technische aspecten van uw huidige SAP landschap worden in kaart gebracht en vergeleken met de mogelijkheden van S/4HANA.

 

Advies:

Een kort en bondig adviesrapport vertelt u de voor- en nadelen van een migratie naar S/4HANA inclusief procesverbeteringen en quickwins.