Parnassia Groep

Jarenlange samenwerking met Parnassia Groep

Parnassia Groep zet SAP in voor haar primaire bedrijfsvoering op de gebieden van HRM (organisatie en personele administratie en payroll), Logistiek, Inkoop, Finance en het gehele facturatie proces.  

 

Parnassia heeft een eigen functioneel beheerteam welke de bestaande SAP processen beheert en ondersteunt. Het technisch applicatie beheer van SAP is uitbesteed aan Conclusion Xtensional. Conclusion Xtensional ondersteunt hier de functioneel beheer organisatie bij het uitvoeren van upgrades, het inspelen van notes, technische projecten performance problemen en architectuur vraagstukken.

 

De samenwerking tussen Parnassia en Conclusion Xtensional is zo’n 7 jaar geleden ontstaan. Parnassia was toen een fusie aangegaan met Dijk en Duin uit Noord Nederland. Door deze fusie waren er een groot aantal applicaties dubbel dan wel overbodig geworden. Conclusion Xtensional heeft Parnassia geholpen met het opruimen en samenvoegen van een groot aantal applicaties. Na deze opschoningsactie is er altijd een goede band gebleven tussen beide bedrijven wat heeft geresulteerd in diverse werkzaamheden binnen SAP op zowel functioneel als technisch gebied.

Momenteel helpt  Conclusion Xtensional met het bouwen van een nieuwe applicatie voor het plan-volgsysteem van stagiaires en opleidelingen voor de Parnassia Academie. Deze applicatie wordt met de nieuwste technieken van SAP (Fiori) gebouwd. Door deze nieuwe applicatie wordt het straks mogelijk om de opleidingen, over een traject van meestal vier jaar, te volgen en te plannen.

 

Een ander mooi project wat begin 2017 is opgeleverd is een pilot project van SAP na de introductie van SBR (Standard Business Reporting). Dit project is in samenwerking met SAP, Parnassia en Conclusion Xtensional uitgevoerd. Na het succesvol afronden is Parnassia nu in staat de loonaangifte via SBR naar Logius en de Belastingdienst te sturen. Een mooie samenwerking met een nóg beter resultaat. 

“Voor iedereen was SBR toch weer iets geheel nieuws. Het was vooral ook een technische aangelegenheid waarbij het overgrote deel van de werkzaamheden op de schouders van André de Winkel van Conclusion Xtensional terecht kwam. Zonder anderen tekort te willen doen, is het nu behaalde succes dan ook voor een heel groot deel op André zijn conto bij te schrijven. Een extra bedankje aan André voor al het werk (ook in de late uurtjes en de weekenden) wat hij voor SBR heeft gedaan, is hier dan ook zeker op z’n plaats.”

Dit is exact waar Conclusion Xtenional voor staat. We stellen de klant centraal en geven niet eerder op dan het project succesvol is afgerond. Today Tomorrow.