Professional Services bij Conclusion Xtensional

Wat u succesvol maakt, dat staat bij ons centraal!

 

Bij een implementatie van S/4HANA, Hybris en/of Leonardo is veel aandacht nodig om dit succesvol uit te kunnen voeren. Ondertussen moet uw bestaande omgeving blijven werken. Sterker nog; deze moet zo optimaal mogelijk blijven draaien.

 

Onze klanten willen alles van SAP gebruiken wat waarde oplevert, ook al verandert dat in de loop van de tijd. Conclusion Xtensional helpt haar klanten hun huidige omgeving zo optimaal mogelijk te gebruiken waarbij we rekening houden hun toekomstplannen. Samen maken we de benodigde afwegingen tussen de korte en (middel)lange termijn.

 

Met onze kennis en ervaring zijn wij de juiste partij om organisaties te begeleiden in het maken van de juiste keuzes op het gebied van SAP. Onze consultants richten zich op de klantprocessen en matchen deze op de mogelijkheden van SAP en andere beschikbare applicaties in uw landschap. We kiezen voor pragmatische- en standaard oplossingen, zonder de processen uit het oog te verliezen.

 

Toekomstvastheid, beheerbaarheid, tijd en geld zijn bepalende criteria bij het maken van de juiste keuzes. Samen met onze klanten bepalen we de juiste route waarbij in iedere stap van het proces gebruik gemaakt kan worden van onze mensen, soms voor korte, soms voor lange termijn.Heeft u behoefte aan een SAP professional?
Bel Tom Vogels
06-38773603