Digitale transformatie

Disruptie en digitale transformatie is veel meer dan het bouwen van een slim appje, het gaat om geheel nieuwe organisatieprocessen en IT architectuur. Stilstand is niet langer achteruitgang maar betekent verdwijnen.

 

Kiezen tussen het leveren van het allerbeste product, de allerbeste service of de allerbeste klantbeleving is niet meer genoeg. Uw klant eist het alle drie.

 

De naam zegt het al; wij zijn onderdeel van Conclusion, dé partner voor business en IT transformatie. Conclusion stelt haar klanten in staat om constant te innoveren zonder dat daarbij de operatie van vandaag wordt vergeten.

 

Als Conclusion Xtensional bekijken wij innovatie in het bijzonder vanuit een SAP perspectief. Hierbij letten we op een drietal componenten: de juiste basis, optimale interactie en voldoende vernieuwing. Essentieel voor constante innovatie is een goede en stabiele core, zoals S/4HANA. Voor een effectieve en efficiënte interactie tussen applicaties en partijen is er de combinatie met SAP Hybris. En voor dat extra stapje verder in de toekomst met IoT, Machine Learning en Artificial Intelligence? Dan heeft SAP Leonardo veel mogelijkheden.

 

Digitale transformatie beperkt zicht uiteraard niet tot de hierboven genoemde oplossingen, echter zien wij deze als de juiste ondersteuning bij het enablen van digitale transformatie. Vanuit ons Conclusion ecosysteem bieden we volledige dienstverlening op het gebied van digitale transformatie inclusief specifieke diensten op het gebied van organisatieverandering, processen en disruptie.

 

Het klantbelang staat voorop! Onze invalshoek is altijd het belang van onze klant. Indien SAP niet de juiste keuze is, durven wij onze klanten ook een andere keuze te adviseren. Alleen dan bereik je optimaal partnership!

 Benieuwd naar wat digitale transformatie voor uw organisatie betekent?
Bel Maximilian Ebenhoch
06-57313811